Om oss

Sala Vassklippning AB etablerades 2014 och har på kort tid vuxit och blivit Sveriges största företag inom vassröjning. Vi är ett professionellt företag som arbetar engagerat och ödmjukt med vatten och markentreprenad kring sjöar och vattendrag. Med Sveriges största flotta av amfibiska redskapsbärare kan vi ge bästa möjliga service när våra kunder vill ha det. Vi vill att vårt arbete ska skapa en vackrare och mer funktionell strand- och vattenmiljö åt våra kunder.

Kvalitetsarbetet är viktigt för att få nöjda kunder, därför genomgår hela vår personalstyrka vår egen skräddarsydda utbildning till professionella vassröjare. Vi är tränade och förberedda att ge bästa service och samtidigt hantera både kunder och miljö diskret och respektfullt.

Vi leverar tjänster till många kommuner och länsstyrelser. Ett metodiskt arbete med miljö, leveransförmåga och kvalitet gör att vi alltid är intressant som partner i de större uppdragen, samtidigt som vi har både kapacitet och intresse av att hjälpa även privatpersoner och stugföreningar.

Vårt upptagningsområde

Sala Vassklippning har normalt sitt huvudupptagningsområde i en radie på ca 30 mil från Sala. Området täcker mer än väl Uppland, Mälardalen, Roslagen och Stockholm.

Vassklippning i övriga landet

Större vassröjningsuppdrag dvs. minst tre arbetsdagar, utförs även över hela landet efter överenskommelse.

Maskinen fraktas med trailer

Vår vassmaskin fraktas enkelt till uppdragsområdet på en specialbyggd trailer. Maskinen körs av trailern och förflyttar sig sedan själv både på land och i vatten.
Lågt marktryck göra att maskinen tar sig fram utan att skada miljön i ömtåliga områden som nationalparker och golfbanor.