Om oss

Svensk Vassklippning AB etablerades 2014 under namnet Sala Vassklippning. På kort tid har vi vuxit och blivit Sveriges största företag inom vassröjning. Vi är ett professionellt företag som arbetar engagerat och ödmjukt med vatten och markentreprenad kring sjöar och vattendrag. Med Sveriges största flotta av amfibiska redskapsbärare kan vi ge bästa möjliga service när och där våra kunder vill ha det. Vi vill att vårt arbete ska skapa en vackrare och mer funktionell strand- och vattenmiljö åt våra kunder.

Kvalitetsarbetet är viktigt för att få nöjda kunder, därför genomgår hela vår personalstyrka vår egen skräddarsydda utbildning till professionella vassröjare. Vi är tränade och förberedda att ge bästa service och samtidigt hantera både kunder och miljö diskret och respektfullt.

Vi leverar tjänster till många kommuner och länsstyrelser. Ett metodiskt arbete med miljö, leveransförmåga och kvalitet gör att vi alltid är intressant som partner i de större uppdragen, samtidigt som vi har både kapacitet och intresse av att hjälpa även privatpersoner och stugföreningar.

Här arbetar vi

Svensk Vassklippning arbetar rikstäckande.

Vi tar tacksamt emot alla uppdrag i hela landet.