Golfbanor

Svenska Golf & Turf AB  /  Svensk Vassklippning AB

Svenska Golf & Turf AB har i dag 4 april 2022 gjort klart med Svensk Vassklippning AB med ett samarbete/övertagande när det gäller ”Vassbåten” och alla uppdrag vi har.

Anledningen till detta är att under årens lopp har jobben för båten ökat i omfattning. Vi har under de senaste åren haft svårt att hinna uppfylla alla kunders önskemål…..   Då känns det bra att ett företag som Svensk Vassklippning tar över vår båt. Svensk Vassklippning har sedan tidigare en stor flotta med 13 st utrustade båtar och erfarenhet av klippning både på golfbanor och andra vattendrag. Detta gör att ni kan Ni få Era önskemål om tider och utförande på ett säkrare sätt.

Vi kommer att vara behjälpliga under hela säsongen 2022 och Svensk Vassklippning kommer att höra av sig och bekräfta det som redan ligger i planeringen hos oss. 

Som avslut på detta tackar vi för alla fantastiska uppdrag vi har haft under dessa år och önskar samtidigt Svensk Vassklippning lycka till och hoppas att Ni tillsammans får en fin framtid när det gäller underhåll på Era vattendrag/sjöar. 

Kontaktuppgifter Svensk Vassklippning AB

Mail boka@vassklippning.se

Telefon 010-2078920

Vid rodret,

Kjell Lilja, Svenska Golf & Turf AB